Supa crema de morcovi cu patrunjel

Printeaza

Supa crema de morcovi cu patrunjel din: morcovi, cartofi, patrunjel, usturoi, unt, sare.

Ingrediente:Supa_crema_de_morcovi_cu_patrunjel

  • 1 kg morcovi
  • 5 cartofi
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2 căţei usturoi
  • 50 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi toate legumele, le tai cuburi cât mai mici şi le căleşti foarte puţin în unt. Torni apă, potriveşti de sare şi le lasi să fiarbă complet.

După ce au fiert, ori pui legumele într-un blender şi le mixezi, ori le zdrobeşti cu presa de piure. Supa o faci, după gust, mai groasă sau, mai subţire. Pui din nou pe foc supa aproximativ 10 minute.

Supa crema de morcovi cu patrunjel

Supa_crema_de_morcovi_cu_patrunjel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.