Supa crema de morcovi cu patrunjel

Printeaza

Supa crema de morcovi cu patrunjel din: morcovi, cartofi, patrunjel, usturoi, unt, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 kg morcovi
  • 5 cartofi
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2 căţei usturoi
  • 50 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi toate legumele, le tai cuburi cât mai mici şi le căleşti foarte puţin în unt. Torni apă, potriveşti de sare şi le lasi să fiarbă complet.

După ce au fiert, ori pui legumele într-un blender şi le mixezi, ori le zdrobeşti cu presa de piure.

Supa o faci, după gust, mai groasă sau, mai subţire. Pui din nou pe foc supa aproximativ 10 minute.

Supa crema de morcovi cu patrunjel

Supa_crema_de_morcovi_cu_patrunjel

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Salată cu Urdă, Roșii și Mărar

Salată cu Urdă, Roșii și Mărar: O Rețetă Ușoară și Rafinată. Este o combinație perfectă pentru o zi de vară sau ca o opțiune ușoară de prânz. Ușor de preparat și extrem de gustoasă, această salată aduce împreună prospețimea roșiilor cu textura cremoasă a urdei și aroma distinctă a mărarului. Ingrediente Urdă (200 g): Urdă […]

Jumări cu Ouă Ochiuri

Jumări cu Ouă Ochiuri – Mic Dejun Tradițional și Sățios. Această combinație tradițională, apreciată în multe bucătării regionale, aduce împreună gustul bogat al jumărilor crocante cu delicatețea ouălor ochiuri, pentru un mic dejun care să vă satisfacă până la prânz. Ingrediente: Jumări de porc (200 g): Slănină tăiată în cuburi mici și prăjită până devine […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.