Supa crema de morcovi cu portocale

Printeaza

O reteta de supa crema de morcovi cu portocale din: ceapa, morcovi, ghimbir, portocale, ulei, supa de legume, sare, piper si patrunje verde.

Ingrediente:Supa crema de morcovi cu portocale

  • 2 cepe
  • 600 g morcovi
  • 1-1/2 cm ghimbir
  • 2 portocale
  • 2 linguri ulei
  • 850 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se toaca ceapa. Se rad morcovii si ghimbirul. Se spala portocalele cu apa fierbinte si se scot fasii de coaja. Se stoarce sucul. Se ingince uleiul si se caleste ceapa pana devine translucida.

Se adauga morcovii si ghimbirul si se calesc putin. Se toarna supa si suc de portocale si se lasa sa fiarba supa la foc moale circa 20 de minute. Apoi se paseaza, se sareaza si se pipereaza. Se toaca patrunjel verde.

Supa se orneaza cu felii de coaja de portocala si patrunjel.

Supa crema de morcovi cu portocale

Supa crema de morcovi cu portocale

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Adriana Valentina

    pacat ca nu se vede poza, as vrea sa vad cum arata o supa crema de morcovi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.