Supa crema de morcovi si chimen

Printeaza

Supa crema de morcovi si chimen din: morcovi, ceapa, chimen, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Supa crema de morcovi si chimen

  • 500 g morcovi
  • 1 ceapă
  • 2 linguriţa de chimen
  • 1 legătură de pătrunjel
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Ceapa şi morcovul se curăţă, se spală, şe taie mărunt şi se călesc în ulei. Când legumele s-au înmuiat se adaugă chimenul şi se mai călesc un minut. Se adaugă un litru de apă şi se lasă la fiert.

Se răceşte şi se mestecă, pasând legumele. Se potriveşte de sâre şipiper şi se adaugă pă­trunjelul tocat mărunt.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu ma omor dupa supa de morcovi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.