Supa-crema de pui

Printeaza

Supa-crema de pui din: piept de pui, cartofi, telina, morcov, lapte, ceapa, patrunjel, sare.
Supa-crema de pui

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 500 g cartofi
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • 250 ml lapte
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală pieptul de pui şi pune-l la fiert în apă cu sare. Adună spuma de câte ori este nevoie. Adaugă ceapa întreagă, cartofii, ţelina şi morcovul tăiate cubuleţe. Lasă-le să fiarbă la foc mic.

După ce carnea este bine fiartă, strecoară supa, zdrobeşte legume­le, iar carnea de pui tai-o cubuleţe. Subţiază piureul de legume cu lap­te şi zeama în care au fiert.

Adaugă cubuleţele de carne, după care lasă pe foc să mai dea în câteva clocote. Potriveşte gustul de sare şi presară deasupra verdeaţă tocată fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.