Supa crema de rosii cu crutoane

Printeaza

Supa crema de rosii cu crutoane din: rosii, telina, ceapa, morcov, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, frunze de telina, crutoane.

Ingrediente:Supa crema de rosii cu crutoane

  • un kg de roşii
  • o ţelină
  • 2 cepe
  • un morcov
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • o legătură pătrunjel proaspăt
  • 2-3 frunze ţelină
  • crutoane

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa, ţelina şi morcovii se spală si se pun să fiarbă în apă cu sare şi ulei de măsline.

Separat, se spală roşiile şi se opăresc. Se decojesc şi se pasează cu blenderul. După aceea, se trec prin sită.

După ce au fiert legumele, se scot şi se pasează, se adaugă piureul de roşii şi se mai dau într-un clocot.

Supa-cremă de roşii se serveşte cu crutoane coapte şi se ornează cu frunze de pătrunjel şi de ţelină proaspete.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.