Supa crema de rosii cu ficat de pasare
PrinteazaSupa crema de rosii cu ficat de pasare din: ficat de pasare, rosii, ceapa, patrunjel, pastarnac, dovlecel, ou, sare.
- 1 kg ficat de pasăre
- 1 kg roşii
- 2 cepe
- 2 rădăcini pătrunjel
- 1 păstârnac
- 1 dovlecel
- frunze de pătrunjel
- 1 ou
- sare
Mod de preparare:
Speli ficăţeii şi îi cureţi de pieliţe, apoi îi pui la fiert. Cureţi legumele şi le pui la fiert împreună cu ficăţeii. Cureţi roşiile de coajă şi scoţi seminţele, atât cât poţi. Dai apoi roşiile pe râzătoare.
După ce au fiert ficăţeii şi legumele, le toci sau le dai la robot. Pui roşiile în oala în care ai fiert legumele şi ficăţeii şi le laşi să fiarbă.
La sfârşit, adaugi ficăţeii şi legumele pasate. Dregi supa cu un ou şi presari pătrunjel tocat.
Supa crema de rosii cu ficat de pasare
Pofta buna!