Supa crema de rosii cu parmezan

Printeaza

Supa crema de rosii cu parmezan din: rosii, ceapa, ardei rosu, ceapa, sare, piper negru, ulei de masline, morcovi, busuioc verde, patrunjel verde, parmezan si crutoane.

Ingrediente:Supa_crema_de_rosii_cu_parmezan

  • un kg rosii
  • 1-2 cepe
  • 1-2 ardei rosu
  • sare
  • un praf piper negru
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 2 morcovi
  • 3-4 frunze busuioc verde
  • o legatura patrunjel verde
  • 100 g parmezan
  • crutoane

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi morcovii, se spală, se taie mărunt şi se pun să fiarbă în apă cu sare şi ulei de măsline. Roşiile se curăţă de codiţe, se spală şi se opăresc câteva minute. Se decojesc, se taie mărunt şi apoi se zdrobesc cu blenderul.

Piureul de roşii se trece prin sită, ca să nu aibă seminţe. După ce au fiert morcovii, ţelina şi ceapa, se scot din apă, ceapa se aruncă, iar ţelina şi morcovii se pasează cu blenderul. Piureul de legume se amestecă cu piureul de roşii şi cu zeama în care au fiert, se condimentează cu sare şi piper şi se mai lasă să dea în câteva clocote.

Supa cremă de roşii se serveşte cu crutoane şi parmezan şi se ornează cu busuioc şi pătrunjel verde tocat mărunt.

Supa crema de rosii cu parmezan

Supa_crema_de_rosii_cu_parmezan

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • supa crema de rosii cu parmezan

1 comentariu

  1. Ce bine arata supa de rosii 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.