Supa crema de sfecla cu feta

Printeaza

Supa crema de sfecla cu feta din: sfecla, cartofi, iaurt, ulei, feta, sare, piper.

Ingrediente:Supa crema de sfecla cu feta

  • 400 g sfeclă roşie
  • 100 g cartofi
  • un pahar mic cu iaurt
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper
  • un cub concentrat de legume
  • brânză feta
  • verdeaţă, după gust

 

Mod de preparare:

Intr-o oală se pun la fiert sfecla şi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe. Se toarnă 1,2 litri apă şi se presară concentratul de legume. Se lasă la fiert 15 minute din momentul în care dă în clocot.

Se mixează apoi împreună cu iaurtul, se adaugă uleiul şi se potriveşte de sare şi piper.

Se serveşte cu brânză feta şi verdeaţă, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.