Supa crema de spanac cu crutoane

Printeaza

Supa crema de spanac cu crutoane din: spanac, cartofi, smantana, sare, bacon, crutoane.

Ingrediente:Supa_crema_de_spanac_cu_crutoane

  • un kg spanac
  • 4 cartofi
  • o lingură smântână
  • un praf sare
  • bacon afumat
  • crutoane

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală spanacul, apoi se lasă la scurs. Cartofii tăiaţi cuburi se pui îa fiert în apă cu sare. Pe la jumătatea fierberii, se adaugă şi spanacul. După ce au fiert, se mixează cu smântână.

Se potriveşte gustul de sare, ţinând cont că şi baconul este sărat. Se aduce la masă cu crutoane şi bacon.

Supa crema de spanac cu crutoane

Supa_crema_de_spanac_cu_crutoane

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.