Supa crema de spanac cu perisoare
PrinteazaSupa crema de spanac cu perisoare din: spanac, cartofi, morcov, unt, apa, marar, sare, piper, piept de curcan, orez, ou, patrunjel.
- 1 kg spanac
- 8 cartofi medii
- 1 morcov tăiat feliute
- 2 linguri unt
- 500 ml apă caldă
- sare
- piper
- mărar proaspăt, tocat
Pentru perisoare:
- 500 g piept de curcan tocat
- 2 linguri orez
- sare
- 1 ou
- pătrunjel tocat
Mod de preparare:
Incingi untul, adaugi morcovul şi cartofii tăiaţi cubuleţe. Torni apa şi laşi la fiert până când legumele sunt aproape fierte, apoi adaugi spanacul dezgheţat şi scurs şi mai ţii încă 10 minute.
Amesteci. Strecori şi mixezi legumele. Mai torni din apa în care au fiert în funcţie de cât de groasă vrei supa şi repui pe foc, apoi potriveşti de sare si piper.
Amesteci carnea de curcan cu orezul, oul, sare, piper şi pătrunjel tocat. Formezi perişoarele şi le pui la fiert în supă. Laşi să fiarbă până când se ridică la suprafaţă.
La final, presari mărar tocat.
Supa crema de spanac cu perisoare
Pofta buna!