Supa crema de spanac cu perisoare

Printeaza

Supa crema de spanac cu perisoare din: spanac, cartofi, morcov, unt, apa, marar, sare, piper, piept de curcan, orez, ou, patrunjel.

Ingrediente: Supa_crema_de_spanac_cu_perisoare

  • 1 kg spanac
  • 8 cartofi medii
  • 1 morcov tăiat feliute
  • 2 linguri unt
  • 500 ml apă caldă
  • sare
  • piper
  • mărar proaspăt, tocat

Pentru perisoare:

  • 500 g piept de curcan tocat
  • 2 linguri orez
  • sare
  • 1 ou
  • pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Incingi untul, adaugi morcovul şi cartofii tăiaţi cubuleţe. Torni apa şi laşi la fiert până când legumele sunt aproape fierte, apoi adaugi spanacul dezgheţat şi scurs şi mai ţii încă 10 minute.

Amesteci. Strecori şi mixezi legumele. Mai torni din apa în care au fiert în funcţie de cât de groasă vrei supa şi repui pe foc, apoi potriveşti de sare si piper.

Amesteci carnea de curcan cu orezul, oul, sare, piper şi pătrunjel tocat. Formezi perişoarele şi le pui la fiert în supă. Laşi să fiarbă până când se ridică la suprafaţă.

La final, presari mărar tocat.

Supa crema de spanac cu perisoare

Supa_crema_de_spanac_cu_perisoare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.