Supa-crema de spanac cu smantana
PrinteazaSupa-crema de spanac cu smantana din: spanac, ceapa, telina, patrunjel, usturoi, sare, piper, smantana, oua.
- 500 g spanac
- 1 ceapă
- 1 ţelină
- 2 rădăcini pătrunjel
- 2 căţei usturoi
- sare
- piper
- 1 cană smântână dulce
- 2-3 ouă fierte
Mod de preparare:
Speli, cureţi şi tai legumele, apoi le fierbi. Clăteşti bine spanacul, frunză cu frunză, sub jet de apă.
După ce s-au înmuiat legumele, dai oala deoparte, pui spanacul şi dacă ai prea multă apă în oală mai scoţi din ea. Torni smântână şi zdrobeşti legumele cu blenderul. Potriveşti de sare şi piper şi dacă vrei, serveşti crema de spanac cu ouă fierte mărunţite.
Pofta buna!