Supa-crema de spanac cu smantana

Printeaza

Supa-crema de spanac cu smantana din: spanac, ceapa, telina, patrunjel, usturoi, sare, piper, smantana, oua.

Ingrediente:Supa-crema de spanac cu smantana

  • 500 g spanac
  • 1 ceapă
  • 1 ţelină
  • 2 rădăcini pătrunjel
  • 2 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 cană smântână dulce
  • 2-3 ouă fierte

 

Mod de preparare:

Speli, cureţi şi tai legumele, apoi le fierbi. Clăteşti bine spanacul, frunză cu frunză, sub jet de apă.

După ce s-au înmuiat legumele, dai oala deoparte, pui spanacul şi dacă ai prea multă apă în oală mai scoţi din ea. Torni smântână şi zdrobeşti legumele cu blenderul. Potriveşti de sare şi piper şi dacă vrei, serveşti crema de spanac cu ouă fierte mărunţite.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.