Supa crema de sparanghel cu dovlecel

Printeaza

O reteta de supa crema de sparanghel cu dovlecel din: sparanghel, patrunjel, dovlecel, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Supa crema de sparanghel cu dovlecel

  • 10 fire de sparanghel
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se spala sparanghelul si se taie bucatele. Patrunjelul si dovlecelul se decojesc si se taie rondele. Se pun toate legumele la fiert, intr-un litru de apa in care se adauga o lingura de ulei. Se fierb 15 minute.

Se scot legumele din supa si se mixeaza in blender. Piureul obtinut se dilueaza cu supa in care au fiert. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si legumele se mai fierb 2-3 minute pe foc mic.

Supa crema de sparanghel cu dovlecel

Supa crema de sparanghel cu dovlecel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.