Supa crema de sparanghel cu unt

Printeaza

Supa crema de sparanghel cu unt din: sparanghel, unt, ceapa, faina, supa, suc de lamaie, lapte, smantana, patrunjel sare, piper.

Ingrediente: Supa crema de sparanghel cu unt

  • 450 g sparanghel
  • 3 linguri unt
  • 6 cepe mici, tocate
  • 1 lingura faina
  • 600 ml supa
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 250 ml lapte
  • 120 ml smantana
  • 2 lingurite patrunjel
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Spalati si taiati sparanghelul bucati. Pastrati deoparte 1/4 pentru servire.

Incalziti 2 linguri de unt. Incorporati ceapa si gatiti 2-3 minute. Adaugati sparanghelul si gatiti 1 minut. Incorporati faina si mai gatiti 1 minut. Adaugati supa si sucul de lamai si aduceti la fierbere, acoperiti cratita partial si gatiti 15-20 de minute.

Raciti si procesati la blender. Turnati inapoi in cratita si adaugati laptele, amestecand incontuu sa se omogenizeze. Incalziti restul de unt si sotat restul de sparanghel, 3-4 minute. Reincalziti supa putin, adaugati smantana si amestecati.

Serviti cu patrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.