Supa crema de telina cu taitei

Printeaza

Supa crema de telina cu taitei din: ceapa, unt, cartofi, radacina de telina, morcov, radacina de patrunjel, supa de pasare, sare, piper, piept d epui, taitei, patrunjel verde.

Ingrediente:Supa_crema_de_telina_cu_taitei

  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 250 g cartofi decojiti
  • 200 g radacina de telina curatata si decojita
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1,3 l supa de pasare
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • 1/2 piept de pui fiert
  • 100 g taitei
  • 2 linguri patrunjel verde tocat

 

Mod de preparare:

Ceapa se toaca si se caleste in unt topit; se adauga cuburi de cartofi, urmate de ţelină, morcovi şi rădăcină de pătrunjel date prin râzătoare. Se toarnă supa şi se dă în clocot. Se lasă apoi să mai fiarbă la foc moale cca 30 min.

Se toarnă apoi smântână în supă şi se mixează. Se sărează . şi se piperează după gust. In final se adaugă în supă carnea de pasăre şi pastele. Se toarnă în farfurii preîncălzite şi se presară pătrunjel tocat. Se oferă alături pâine prăjită.

Supa crema de telina cu taitei

Supa_crema_de_telina_cu_taitei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.