Supa crema de urzici

Printeaza

 

 

O reteta de supa crema de urzici, telina, radacina de patrunjel, ceapa verde, ulei, usturoi si Supa crema de urzicisare.

Ingrediente:

  • 500 g urzici
  • 1 ţelină
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 legătură ceapă verde
  • 2 linguri ulei
  • 1-2 căţei de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi urzicile, ţelina, rădăcina de pătrunjel şi ceapa, le speli bine în mai multe ape, mai ales urzicile şi le pui la fiert.

O dată fierte, le pasezi, le mai dai într-un clocot, potriveşti de sare şi pui usturoiul pisat. La masă, dacă vrei adaugi o lingură de smantana in farfurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.