Supa-cremă de verdeţuri

Printeaza

Supa-cremă de verdeţuri din: urzici, ceapa verde, usturoi verde, orez, nuci, hrean, ulei, cartofi, morcovi, telina, sare, piper.

Ingrediente:reteta, retete, retete simple, retete usoare, retete delicioase, retete culinare, retete gustoase, retete savuroase, retete magice, retete pentru toate gusturile, retete de top, retete pentru toti, retete de mancare

  • 2 legaturi urzici (loboda, stevie, etc)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 linguri orez fiert
  • 2 linguri nuci macinate
  • 1 lingura hrean
  • 3 linguri ulei
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi zarzavaturile, tăiaţi-le în felii şi fierbeţi-le în 2 l apă cu sare. Când sunt aproape fierte, adăugaţi urzicile bine spălate. Lă­saţi să fiarbă încă 10 minute, apoi strecuraţi supa. Mărunţiţi legu­mele şi verdeturile cu un blender şi puneţi-le înapoi în supă.

Prăjiţi în ulei ceapa şi usturoiul, tăiate mărunt, adăugati nucile, hreanul, condimente, după gust şi tur- naţi amestecul în vasul cu supa. Omogenizaţi, adăugaţi orezul fiert şi seviti supa caldă.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.