Supa-crema din frunze de ridichi

Printeaza

Supa-crema din frunze de ridichi

Ingrediente:

  • frunzele de la 2 legaturi de ridichi
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • 1,5 litri apa
  • sare
  • 2 lg ulei de floarea soarelui

 

Mod de preparare:

Supa-crema din frunze de ridichi: Frunzele de ridichi se spala bine si se scutura de apa. Cartofii se curata, la fel si ceapa si se taie cuburi potrivite.

Se pun toate intr-o oala, impreuna cu apa si uleiul si se fierb pana cand legumele sunt moi.

Se lasa putin la racit, apoi se mixeaza legumele si supa de pe ele intr-un blender.

Se sareaza dupa gust. Se serveste cu felii proaspete de ridiche si crutoane de paine.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.