Supa crema de broccoli si morcovi din: broccoli, morcovi, telina, patrunjel. Ingrediente: 1 broccoli de circa 500 g 2 morcovi mici 1 rădăcină pătrunjel 1 felie rădăcină telină Mod de preparare: Fierbi legumele în circa 3 litri de apă, timp de 40-45 minute, la foc mic. După ce legumele s-au fiert, strecori supa, […]
Supă cremă de dovleac cu bacon si ghimbir
PrinteazaO reteta de supa crema de dovleac cu bacon si ghimbir din: dovleac, morcov, ghimbir, ceapa, unt, supa, sare, piper, nucsoara, usturoi, smantana, kaizer.
- 1 kg dovlec
- 1 morcov
- 2 cm ghimbir
- 1 ceapă
- 2 linguri unt
- 1 l supă
- sare
- piper
- nucşoară
- 1 căţel de usturoi
- 200 g smântână
- 12 felii bacon (kaizer)
Mod de preparare:
Curăţaţi dovleacul şi îndepărtaţi-i seminţele.
De asemenea, curăţaţi morcovul şi ghimbirul, apoi tăiaţi-le cuburi. Tocaţi ceapa şi căliţi-o în unt.
Adăugaţi ghimbirul, dovleacul şi morcovul şi căliţi-le puţin.
Turnaţi supa, condimentaţi-o, pisaţi usturoiul şi adăugaţi-l în supă, apoi fierbeţi în continuare alte 20 de minute.
Pasaţi supa, adăugaţi smântână, fierbeţi şi condimentaţi.
Prăjiţi şunca, apoi lăsaţi-o să se scurgă pe un prosop de hârtie.
Serviţi-o împreună cu supa, apoi ornaţi-o, eventual, cu puţină verdeaţă.
Supă cremă de dovleac cu bacon si ghimbir
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Supa crema cu chorizo
Supa crema cu chorizo din: dovleac, chorizo, ceapa, boia. Ingrediente: 225 g chorizo, tăiat cuburi 2 cepe, tocate mărunt 1 lingură boia iute 1 kg dovleac, tăiat bucăţi 900 ml supă limpede de pui Mod de preparare: Prăjeşte chorizo până când devine crocant şi pune deoparte o treime din cantitate. Adaugă ceapa şi prăjeşte […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- supa crema de dovleac cu bacon