Supa-crema de dovleac cu chimen si sos de soia

Printeaza

Supa-crema de dovleac cu chimen si sos de soia din: dovleac, ceapă, făină de orez, pătrunjel verde, sos de soia, curry, chi­men măcinat, ulei, apă, sare.

 

Ingrediente:

  • 250 g dovleac
  • 1 ceapă
  • 1 lingură de făină de orez
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 1 lingură de sos de soia
  • 1 linguriţă de curry
  • 1 linguriţă de chi­men măcinat
  • 1 lingură de ulei
  • 1 l apă
  • sare

Mod de peparare Supa-crema de dovleac cu chimen si sos de soia:

Ceapa tăiată mărunt şi dovleacul tăiat în cuburi se călesc în apă cu ulei, timp de 20 minute, după care se zdrobesc şi se amestecă uniform cu făină de orez.

Se adaugă apă fierbinte şi condimentele şi se mai fierb 4-5 minute.

Când supa se ia de pe foc, se presară pătrunjel verde tăiat mărunt şi se adaugă restul de ulei.

 

Pofta buna!

 

 

 

Castraveti murati in otet

Castraveti murati in otet din: otet, zahar, sare, piper boabe, foi de dafin, coriandru, apa. Ingrediente: 2 l otet 400 g zahar 150 g sare 25 g piper boabe 25 g foi de dafin 15 g coriandru 3 l apa.   Mod de preparare: Se fierbe apa si cind a dat in fiert, se adauga […]

Rulouri cu piept de pui si ficatei

Rulouri cu piept de pui si ficatei din: piept de pui dezosat, ficatei de pasare, costita. Ingredinte: 3-4 bucati piept de pui dezosat ficatei de pasare felii de costita       Mod de preparare Se taie pe lung pieptul de pui, iar ficateii se taie in doua. Se inveleste pieptul de pui si ficatelul […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.