Supa-crema de dovleac cu morcov si cartof din: dovleac, morcovi, cartofi, usturoi, ceapa, lapte, supa de pui, ueli, smantana, patrunjel, sare, piper, nucşoară.
Ingrediente:
un kg dovleac
500 g morcovi
2 cartofi
un căţel usturoi
o ceapă
500 ml lapte
500 ml supă de pui
o lingură ulei
100 ml smântână
pătrunjel
sare
piper
nucşoară
Mod de preparare:
Se curăţă si se taie cuburi dovleacul, cartofii si morcovii rondele.
Ceapa se căleşte în ulei, se adaugă leguypele, apoi usturoiul.
Se pun supa şi laptele şi se lasă la fiert 30 de minute.
Se mixează totul, se potriveşte de sare, piper si nucşoară si se aduce la masă cu smântână si pătrunjel.
Supa crema de morcovi cu dovleac din: morcovi, dovleac, cartofi, unt, seminte. Ingrediente: 300 g dovleac 3 morcovi 2 cartofi 100 g unt seminţe de dovleac decojite Mod de preparare: In unt, se călesc dovleacul, morcovii şi cartofii, toate curăţate de coajă, spălate şi tăiate mai mare. Se toarnă apoi apă, după 10 minute […]
Supa crema de dovleac cu unt din: dovleac, morcovi, cartofi, ceapa, smantana, usturoi, unt, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg dovleac 2 morcovi o ceapă 2 cartofi 3 linguri smântână un căţel usturoi 30 g unt un cub concentrat legume 500 ml apă nucşoară sare piper Mod de preparare: Dovleacul tăiat cuburi, ceapa şi usturoiul, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.