Supa crema de dovleac cu nucsoara

Printeaza

Supa crema de dovleac cu nucsoara din: dovleac, supa de legume, lapte, smantana, ceapa, foaie de dafin, ghimbir, ulei de masline, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:Supa_crema_de_dovleac_cu_nucsoara

  • 1 dovleac
  • 800 ml supa de legume
  • 100 ml lapte
  • 50 g smantana
  • 1 ceapa
  • 1 foaie de dafin
  • 1/4 lingurita ghimbir ras
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • nucsoara
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă dovleacul de seminţe şi taie-l în cubuleţe. Separat, toacă mărunt ceapa şi căleşte-o. Adaugă cubuleţele de dovleac şi lasă-le pe foc până ce se înmoaie.

Stinge cu supa de legume. Adaugă laptele, ghimbirul ras, foaia de dafin şi un praf de nucşoară.

Lasă să fiarbă la foc potrivit 20 de minute. Zdrobeşte totul la blender, condimentează cu sare şi piper. Serveşte supa-cremă în dovlecei scobiţi.

Supa crema de dovleac cu nucsoara

Supa_crema_de_dovleac_cu_nucsoara

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mi se pare tare ciudata combinatia asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.