Supa crema de dovleac cu seminte si nucsoara

Printeaza

Supa crema de dovleac cu seminte si nucsoara din: dovleac, ceapa, smantana, ulei, sare, piper, nucsoara, branza topita, seminte de dovleac.

Ingrediente:

  • 1/4 dovleac mare
  • o ceapă mare
  • 250 ml smântână de gătit
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper
  • nucşoară
  • 4 felii brânză topită
  • seminţe de dovleac

 

Mod de preparare:

In oala de fiert se pune ceapa tăiată peştişori să se călească în ulei.

adaugă dovleacul curăţat şi tăiat cuburi. Se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 45 de minute, până când furculiţa intră cu uşurinţă în dovleac.

scot legumele şi se mixează, se adaugă smântână, se potriveşte de sare, piper şi nucşoară. Se toarnă apoi în carcasa de dovleac şi se pune brânza topită deasupra.

dă 15-20 de minute la cuptor. Se scoate şi se serveşte cu seminţe de dovleac prăjite.

 

Supa crema de dovleac cu seminte si nucsoara

Supa_crema_de_dovleac_cu_seminte_si_nucsoara

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Varză Acră cu Afumătură și Mămăligă

Varză Acră cu Afumătură și Mămăligă – este un preparat tradițional românesc, cunoscut pentru gustul său. Această mâncare combină savoarea puternică a verzei murate cu aromele bogate ale afumăturii, toate servite alături de o mămăligă caldă și cremoasă. Ideală pentru sezonul rece, această rețetă nu doar că satisface pofta de mâncare, dar aduce și o […]

Găină cu sos de tarhon

Găină cu sos de tarhon – este un preparat rafinat și plin de arome, perfect pentru o cină elegantă sau pentru ocazii speciale. Tarhonul, cunoscut pentru aroma sa distinctă și ușor anasonată, adaugă o notă deosebită acestui fel de mâncare, completând perfect gustul bogat al cărnii de găină. Această rețetă nu este doar delicioasă, ci […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.