Supa crema de dovlecei cu busuioc

Printeaza

Supa crema de dovlecei cu busuioc din: dovlecei, cartofi, ceapa, frunze de busuioc, ulei de masline.

Ingrediente:

  • 1 kg dovlecei
  • 300 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 20-25 frunze de busuioc
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Alegi dovlecei tineri, care nu au prea multe seminţe. Le îndepărtezi capetele şi îi tai în cubuleţe. Cureţi cartofii, îi speli şi îi tai de asemenea în cubuleţe. Speli ceapa curăţată.

Fierbi legumele în apă cât să le acopere, la foc mediu, în oala parţial acoperită. Dacă doreşti supa mai fluidă, poţi să torni mai multă apă.

Când legumele au fiert, le scurgi şi le pasezi cu un mixer vertical, împreună cu puţin lichid şi cu frunzele de busuioc.

Subţiezi piureul cu supă în care au fiert legumele, sărezi după gust şi aduci la masă supa împreună cu ulei de măsline, pentru ca fiecare să-şi adauge.

 

Supa crema de dovlecei cu busuioc

Supa_crema_de_dovlecei_cu_busuioc

Pofta buna!

 

 

Bere North Coast Scrimshaw Pilsner

Bere North Coast Scrimshaw Pilsner – este o bere produsă de North Coast Brewing Company, o berărie artizanală situată în Fort Bragg, California. Fondată în 1988, North Coast Brewing Company s-a făcut rapid remarcată prin angajamentul său față de calitate și inovație în producerea berii artizanale. Scrimshaw Pilsner, lansată în 1996, este una dintre cele […]

Ballantine’s

Ballantine’s – este unul dintre cele mai apreciate și cunoscute whisky-uri blended din lume, recunoscut pentru calitatea sa constantă și pentru tradiția sa îndelungată. Acest whisky scoțian este produs prin combinarea mai multor whisky-uri de malț și de cereale, oferind un profil de arome complex și echilibrat. Istoria Ballantine’s începe în anul 1827, când George […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.