Supa crema de dovlecei cu lapte si smantana

Printeaza

Supa crema de dovlecei cu lapte si smantana din: dovlecei, cartofi, ceapa, patrunjel, ceapa, lapte, sare, apa, unt, smantana, cascaval.

Ingrediente:Supa crema de dovlecei cu lapte si smantana

  • 3 dovlecei
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • un pătrmnjel mic
  • o ceapă
  • o cană lapte
  • sare
  • 1 l apă
  • unt
  • smanatana
  • facultativ caşcaval

 

Mod de preparare:

Se curăţă toate legumele, se taie buciăţi şi se fierb cu apă caldă cu puţină sare. Apoi se dau prin sită, iar piureul de legume se subţiază cu două ceşti din zeama de legume şi cu lapte; se fierbe totul pe foc mic.

Se drege cu puţin unt şi smântână şi se serveşte cu crutoane din pâine prăjită. După gust, se adaugă caşcaval ras la servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.