Supa crema de dovlecei si cartofi din: dovlecel, cartofi, ceapa, busuioc, sare, ulei. Ingrediente: 1 kg dovlecel 300 g cartofi 1 ceapă verde (fără frunze) 20-25 frunze busuioc sare 1-2 linguri ulei de măsline extravirgin Mod de preparare: Se spală dovleceii şi se taie pe lungime, se curăţă partea centrală, cea cu seminţe, în […]
Supa crema de dovlecei din: ulei de masline, unt, ceapa, dovlecei, oregano supa, branza, smantana, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 lingura unt 1 ceapa, tocata 900gr dovlecei, feliati 1 lingurita oregano uscat 600ml supa 115g branza, rasa 300ml smantana sare si piper oregano, branza si smantana, pentru servire Mod de preparare: […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.