Supa crema de legume cu smantana si crutoane
PrinteazaSupa crema de legume cu smantana si crutoane din: cartofi, broccoli, fasole pastai, usturoi, ceapa, unt, smananta, marar, sare, crutoane.
- 4 cartofi mari
- 500 g broccoli
- 300 g fasole pastai
- un catel de usturoi
- o ceapa
- 10 g unt
- 2 linguri smantana
- o legatura marar
- sare
pentru servit:
- crutoane
Mod de preparare:
In oala în care se va fierbe supa, se topeşte untul şi se căleşte uşor ceapa tocată mărunt.
Se adaugă legumele curăţate şi tăiate, fasolea păstăi şi usturoiul. Se toarnă un litru de apă şi, când ajunge la punctul de fierbere, se diminuează focul, se pune capac şi se lasă la fiert la foc mic pentru aproximativ 40 de minute.
Se mixează apoi legumele şi se amestecă cu smântână. Se potriveşte gustul de sare şi se aduce la masă cu mărar şi crutoane.
Supa crema de legume cu smantana si crutoane
Pofta buna!