Supa crema de legume cu smantana si crutoane

Printeaza

Supa crema de legume cu smantana si crutoane din: cartofi, broccoli, fasole pastai, usturoi, ceapa, unt, smananta, marar, sare, crutoane.

Ingrediente:Supa_crema_de_legume_cu_smantana_si_crutoane

  • 4 cartofi mari
  • 500 g broccoli
  • 300 g fasole pastai
  • un catel de usturoi
  • o ceapa
  • 10 g unt
  • 2 linguri smantana
  • o legatura marar
  • sare

pentru servit:

  • crutoane

 

Mod de preparare:

In oala în care se va fierbe supa, se topeşte untul şi se căleşte uşor ceapa tocată mărunt.

Se adaugă legumele curăţate şi tăiate, fasolea păstăi şi usturoiul. Se toarnă un litru de apă şi, când ajunge la punctul de fierbere, se diminuează focul, se pune capac şi se lasă la fiert la foc mic pentru aproximativ 40 de minute.

Se mixează apoi legumele şi se amestecă cu smântână. Se potriveşte gustul de sare şi se aduce la masă cu mărar şi crutoane.

Supa crema de legume cu smantana si crutoane

Supa_crema_de_legume_cu_smantana_si_crutoane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.