Fructe de Mare cu Salsa de Portocale și Ghimbir – un preparat perfect pentru o masă specială sau pentru a impresiona invitații. Combinația de fructe de mare delicate cu salsa vibrantă și aromată adaugă o notă de prospețime și exotism farfuriei tale. Acest fel de mâncare este nu doar ușor de preparat, dar și plin […]
Supa-crema de linte cu bacon si smantana
PrinteazaSupa-crema de linte cu bacon si smantana din: linte rosie, ardei morcov, ceapa, dovlecel, telina, unt, bacon, patrunjel verde, smantana lichida.
Ingrediente:
- 200 g linte rosie
- 1 ardei
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 dovlecel
- 1 felie ţelină
- unt
- bacon
- pătrunjel verde
- 100 ml smântână lichidă
Mod de preparare:
Căleşti legumele în unt, iar după ce s-au înmuiat, adaugi lintea, lăsată în prealabil la înmuiat câteva ore. Adaugi 800 ml apă şi laşi la fiert.
Potriveşti gustul de sare şi treci compoziţia prin blender. Apoi adaugi 100 ml smântână lichidă şi mai laşi supa 5 minute pe foc. Pui baconul într-o tigaie încinsă, la rumenit.
Apoi îl aduci la masă, alături de crutoane (opţional) şi fiecare îşi pune cât doreşte în farfurie, peste supă.
Supa-crema de linte cu bacon si smantana
Pofta buna!
Crap cu Sos de Vin Alb: Combinația dintre carnea dulce și suculentă de crap și sosul fin de vin alb creează un echilibru perfect de arome, transformând această rețetă într-o adevărată delicatesă. Descoperă cum poți prepara acest fel de mâncare elegant și gustos, care va deveni cu siguranță unul dintre favoritele tale. Ingrediente Crap (1,5 […]