Supa crema de linte cu crutoane

Printeaza

Supa crema de linte cu crutoane din: linte, ceapa, apa, sare, piper, crutoane.

Ingrediente:Supa_crema_de_linte_cu_crutoane

  • 300 g linte
  • 250 g ceapa
  • 2 litri apa
  • sare
  • piper
  • crutoane

 

Mod de preparare:

Ceapa se spală bine sub jet de apă rece, apoi se taie în patru şi se pune într-o cratiţă. Lintea se spală în apă rece, după care se pune si ea la fierrt în oala cu ceapă.

Se toarnă apa şi se lasă la fiert aproximativ 45 de minute.

Se scurge lintea de apa în care a fiert si se mixează. Pe parcursul mixării, se completează cu apa în care a fiert, atât cât se doreşte a fi de groasă supa.

Se potriveşte apapoi gustul de sare şi piper. Se aduce la masă cu crutoane.

Supa crema de linte cu crutoane

Supa_crema_de_linte_cu_crutoane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.