Supa-crema de mazare cu cascaval

Printeaza

Supa-crema de mazare cu cascaval: Se framanta un aluat din 50 g faina, 1 varf cutot praf de copt, 25 g parmezan ras si 2 linguri de smantana.

Se infasoara aluatul in folie si se da la frigider circa 30 de minute. Se incinge cuptorul la 180 C. Pe planseta tapetata cu faina, se intinde o foaie de aluat groasa de 3 mm si se decupeaza din ea iepurasi, cu o forma speciala.

Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se bate un galbenus cu 2 linguri lapte condensat, se unge aluatul, folosind o pensula si se decoreaza cu boabe de piper si chimen. Se coc la cuptor 8-10 minute. Se scot si se lasa sa se raceasca.

Supa – Se toaca 1 ceapa. Se incing intr-o tigaie 2 linguri unt si se caleste ceapa. Se adauga 450 mazare congelata si 750 ml supa, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 10 minute.

Se paseaza supa si se inglobeaza 100 ml smantana, sare si piper. Se toaca 1 legatura patrunjel.

Supa se aseaza in farfurii si se garniseste fiecare portie cu 1 lingura smantana, patrunjel tocat si iepurasii de cascaval.

 

Supa-crema de mazare cu cascaval

Supa-crema de mazare cu cascaval

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.