Supa crema de mazare verde

Printeaza

Supa crema de mazare verde din: mazare, ceapa, ulei de masline, unt, patrunjel, sare, piper, cub supa.

 

Ingrediente:

  • 300 g mazăre
  • 1 ceapă roşie
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 10 g unt
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 l supă de legume (1 cubuleţ de supă)

 

Mod de preparare:

Se pun pe foc uleiul şi untul şi, când se încing bine, se adaugă ceapa tăiată mărunt.

Când devine sticloasă, se adaugă mazărea, pătrunjelul spălat şi tocat, sarea şi piperul după gust.

Se lasă pe foc până fierbe mazărea. Cand e aproape fiarta, se adaugă supa de legume şi se mai lasă pe foc cam 5 minute.

După ce se stinge focul, tot conţinutul cratiţei se răstoarnă într-un vas unde sunt pasate toate legumele.

Se serveşte caldă, cu o lingură de smântână deasupra.

 

Supa crema de mazare verde

Supa_crema_de_mazare_verde

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.