Supă-cremă de măzăre

Printeaza

Supa crema de mazare din: mazare, telina, ceapa, patrunjel, zahar, sare, ulei de masline, piper verde, unt si crutoane.

Ingrediente:

  • 500 g mazăre nouă
  • o ţelină mică
  • o legătură ceapă
  • o legătură pătrunjel
  • o rădăcină pătrunjel
  • o lingură zahăr sau o lingură miere
  • sare
  • o lingură ulei de măsline
  • piper verde măcinat
  • 50 g unt
  • crutoane aromate cu usturoi şi ulei de măsline

 

Mod de preparare:

curăţă mazărea, se spală şi se fierbe. Separat, se curăţă legumele, se spală şi se pun să fiarbă în 2 litri de apă cu sare, zahăr şi o lingură ulei de măsline. Se acoperă şi se fierb la foc mediu.

După ce a fiert mazărea, se scoate în sită să se scurgă. verifică dacă au fiert şi legumele şi se scot. Se dă deoparte ceapa, iar restul se pasează împreună cu mazărea.

Piureul obţinut se omogenizează cu zeama în care au fiert legumele.

adaugă sare şi piper, după gust, iar la final, înainte de a o lua de pe foc, se pune untul. serveşte cu crutoanele aromate şi cu pătrunjel verde.

 

Supă-cremă de măzăre

Pofta buna!

 

 

 

 

Ruladă Delicioasă de Pui cu Roșii

Ruladă Delicioasă de Pui cu Roșii din: piept de pui, rosii, usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, branza feta.   Ingrediente: 500g piept de pui 3 roșii mari 2 căței de usturoi 2 linguri ulei de măsline Sare și piper după gust O mână de pătrunjel tocat 50g brânză feta (opțional)   Mod de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.