Supa crema de morcovi cu verdeata

Printeaza

Supa crema de morcovi cu verdeata din: morcovi, telina, pastarnac, apa calda, supa de pui, smantana, usturoi, ulei, piper, sare, bagheta, patrunjel.

 

Ingrediente:

  • 5 morcovi tocati
  • 1 telina
  • pastarnac
  • 1 ceapa tocata
  • 500 ml apa calda
  • 150 ml supa de pui
  • 125 ml smantana
  • 2 catei usturoi zdrobiti
  • 1 lingura de ulei
  • piper
  • sare
  • 1 bagheta
  • 1 legatura patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai legumele. Morcovii, păstârnacul, ţelina, ceapa, apa şi supa de pui le pui la fiert într-o oală, la foc mare.

Acoperi oala cu un capac, reduci focul şi mai laşi ta fiert 10-12 minute.

Când s-au fiert legumele, laşi să se răcească.

După ce s-a răcit, pui tot amestecul într-un-castron mare şi mixezi până capătă consistenţa unui piure.

Incălzeşti smântână într-o tigaie şi o torni în supă.

Pui usturoiul şi uleiul într-un bol, amesteci bine. Tai bagheta felii subţiri, dai prin amestecul de usturoi şi ulei.

Aşezi feliile de pâine într-o tavă şi le bagi la cuptor aproximativ 10 minute.

Torni supa în boturi, condimentezi cu sare şi piper, presari pătrunjelul şi serveşti cu feliile de pâine.

Supa crema de morcovi cu verdeata

Supa_crema_de_morcovi_cu_verdeata

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Arata foarte bine supa crema de morcovi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.