Supă-cremă de peşte cu iaurt
PrinteazaO reteta delicioasa de supa crema de peste cu iaurt din: file de peste, morcovi, telina, pastarnac, ceapa, cartofi, ulei extravirgin de masline, iaurt degresat, boia dulce si lamaie.
- 500 g file de peşte
- 2 morcovi
- 1 ţelină mică
- 1 rădăcină de păstârnac
- 2 cepe
- 4 cartofi
- 30 ml ulei extravirgin de măsline
- 300 g iaurt degresat
- 1 vârf de cuţit boia dulce de ardei
- 1 lămâie
Mod de preparare:
Cureţaţi şi spălaţi legumele, apoi le puneţi la fiert în 2 ½ litri apă. După 10 minute, adăugaţi peştele. Strecuraţi supa şi pasaţi ingredientele printr-o sită sau în blender, turnând şi puţină zeamă.
Adăugaţi în supă uleiul de măsline, piureul obţinut, iaurtul şi sare după indicaţia medicului. Omogenizaţi şi consumaţi supa caldă, presărând în fiecare porţie puţină boia. Dacă doriţi, puteţi să o acriţi cu zeama de lămâie.
Supă cremă de peşte cu iaurt
Pofta buna!
Incoming search terms:
- supa crema de peste
- supa crema de peste cu iaurt