Supa de rosii de post din: ceapa, morcov, ardei, dovlecel, suc de rosii, paste, ulei, sare. Ingrediente: o ceapă un morcov un ardei gras un dovlecel 2 litri suc de roşii paste fără ou 2 linguriţe ulei 1/2 legătură pătrunjel sare Mod de preparare: Se pun la fiert în apă ceapa tăiată mărunt şi […]
Supa de post cu paste din: ceapa, morcov, ardei, dovlecel, suc de rosii, paste, ulei. Ingrediente: o ceapă un morcov un ardei gras un dovlecel 2 l suc de roşii paste 2 linguriţe ulei pătrunjel sare Mod de preparare: Se pun la fiert în apă ceapa tăiată mărunt şi morcovul rondele. Se călesc fâşii de […]
Supa de post cu legume din: ceapa, morcov, ardei, dovlecel, suc de rosii, paste, ulei. Ingrediente: o ceapă un morcov un ardei gras un dovlecel 2 l suc de roşii paste 2 linguriţe ulei 1/2 legătură pătrunjel sare Mod de preparare: Se pun la fiert ceapa tăiată mărunt şi morcovul rondele. Se călesc fâşii de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.