Supa crema de praz cu chimen

Printeaza

Supa crema de praz cu chimen din: praz, morcov, pastarnac, patrunjel, telina, ceapa, cartofi, sare, piper, chimen, coriandru, crutoane.

Ingrediente:

  • 1 kg praz
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 rădăcină de ţelină mică
  • 1 ceapă
  • 2 cartofi
  • sare
  • piper
  • 1/2 linguriţă chimen
  • 1/2 linguriţă boabe de coriandru
  • crutoane pentru servit

 

Mod de preparare:

Supa crema de praz cu chimen: Curăţaţi prazul şi tăiaţi rondele toată partea albă şi puţin din partea verde.

Puneţi la fiert doi litri de apă împreună cu prazul, morcovul, ţelina, rădăcina de pătrunjel, păstârnacul, cartofii şi ceapa şi fierbeţi până când legumele se înmoaie.

Opriţi focul şi adăugaţi chimenul şi coriandrul, puţin zdrobite, puneţi capacul şi lăsaţi câteva min. Indepărtaţi ceapa, pasaţi restul de legume şi adăugaţi sare şi piper după gust.

Adăugaţi apa în care au fiert legumele, puţin câte puţin, până ce obţineţi consistenţa dorită. Treceţi totul printr-o sită pentru a obţine o supă foarte fină.

Serviţi cu crutoane.

 

Pofta buna!

 

 

Biscuiți cu Ceai Verde Matcha

Biscuiți cu Ceai Verde Matcha din: faina, zahar pudra, unt, ou, pudra de ceai verde matcha. Transformă momentul ceaiului într-o experiență cu totul specială cu acești Biscuiți. Delicat aromatizați și cu o culoare verde vibrantă, biscuiții sunt perfecți pentru a fi savurați alături de o cană de ceai sau cafea. Acest desert japonez inspirat te […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.