Supa-crema de praz

Printeaza

O reteta delicioasa de supa-crema de praz, smantana, cartofi, ceapa, apa, ulei, legume, sare, piper, marar verde.

Ingrediente:Supa-crema de praz

  • 4 linguri smântână
  • 2 buc. praz
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 l apa
  • 2 linguri ulei
  • 1 cub de legume
  • sare
  • piper
  • mărar verde

Mod de preparare:

Se pune cubul în apă şi se lasă supa deoparte. In oala în care va fierbe supa se încinge uleiul şi se pune ceapa taiata rondele. Dupa ce a devenit sticloasa, se pune prazultăiat rondele.

Se lasă 2 minute. Se pun şi cartofii tăiaţi cuburi şi se mai lasă 1 minut. Se pune supa, se reduce focul şi fierbe până se înmoaie cartofii. Se adaugă smântână şi se fierbe 2 minute. Se mixează, se strecoară şi se presară cu mărar verde.

 Supa-crema de praz

Supa-crema de praz

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.