Supa-crema de praz
PrinteazaO reteta delicioasa de supa-crema de praz, smantana, cartofi, ceapa, apa, ulei, legume, sare, piper, marar verde.
- 4 linguri smântână
- 2 buc. praz
- 4 cartofi
- 2 cepe
- 1 l apa
- 2 linguri ulei
- 1 cub de legume
- sare
- piper
- mărar verde
Mod de preparare:
Se pune cubul în apă şi se lasă supa deoparte. In oala în care va fierbe supa se încinge uleiul şi se pune ceapa taiata rondele. Dupa ce a devenit sticloasa, se pune prazultăiat rondele.
Se lasă 2 minute. Se pun şi cartofii tăiaţi cuburi şi se mai lasă 1 minut. Se pune supa, se reduce focul şi fierbe până se înmoaie cartofii. Se adaugă smântână şi se fierbe 2 minute. Se mixează, se strecoară şi se presară cu mărar verde.
Supa-crema de praz
Pofta buna!