Supa crema de cartofi cu orez din: cartofi, morcov, ceapa, unt, sare, orez, patrunjel, masline. Ingrediente: 4 cartofi un morcov o ceapă 20 g unt sare Pentru garnitură: 100 g orez 3-4 fire pătrunjel 1-2 măsline Mod de preparare: Se pune orezul la fiert în apă dublul cantităţii lui şi un praf de sare. […]
Supa crema de salata cu branza de capra
PrinteazaSupa crema de salata cu branza de capra din: ceapa, usturoi, unt, cartof, supa de legume, frunze de spanac, bagheta, branza roquefort, smantana.
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 25 g unt
- 1 cartof mare
- 1 l supa de legume
- 250 g frunze de fetica sau de spanac
- 1 minibagheta
- 100 g Roquefort
- 4 linguri smantana
Mod de preparare:
Se toacă ‘usturoiul şi ceapa. Se topeste untul si se căleşte totul.
Se adaugă cartoful curăţat si tăiat cuburi şi se toarna supa de legume. Se firbe 15 minute.
Se adaugă frunzele de salată şi de spariac şi se lasă să dea într-un, clocot, numai 1 min., ca şă se păstreze culoarea verde. Se pasează.
Se taie pâinea felii şi se frig pe grătar cca2 min.
Se aşază apoi pe fiecare felie de pâine câte o felie de branza si se mai frige circa 1 minute.
Se potriveste supa de sare si piper si se asaza in fiecare farfurie 1 lingura de smantana.
Se servesc alaturi felii de toast cu branza.
Supa crema de salata cu branza de capra
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa crema de cartofi cu unt din: praz, ceapa, unt, cartofi, supa de pui, lapte, smantana, patrunjel verde si sare. Ingrediente: 1 cana praz taiat 1 ceapa 2 linguri cu unt 2 1/2 cani cu cartofi 2 cani cu supa de pui 1 1/2 cani cu lapte 1 cana cu smantana patrunjel verde sare Mod […]
Pofta buna!