Suc de cirese din: cirese, gheata, apa minerala, cirese. Cireșele sunt bogate în nutrienți și au un conținut scăzut de calorii. Acestea conțin vitamina C, vitamina A, potasiu, fier, fibre și antioxidanți. Cireșele sunt, de asemenea, o sursă bună de apă și conțin cantități semnificative de zahăr natural. Cireșele sunt fructe mici, rotunde și de […]
Supa crema de salata cu unt
PrinteazaSupa crema de salata cu unt din: salata, morcovi, cartofi, ceapa, smantana, unt, paine, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 salate
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 1 l supă vegetală
- 2 cepe
- 50 ml smântână
- 25 g unt
- 4 felii de pâine
- 2 linguri cu ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Supa crema de salata cu unt: Curăţă ceapa, morcovii şi cartofii, apoi spală-le şi toacă-le în cuburi mici. Incinge uleiul într-o oală şi adaugă legumele tocate, între timp, spală salata, şterge-o bine şi tai-o în şuviţe subţiri.
După ce legumele s-au înmuiat, adaugă salata şi căleşte-o şi pe ea 2-3 minute, apoi toarnă supa vegetală, acoperă oala şi lasă să fiarbă.
După ce legumele sunt fierte, strecoară-le şi pasează-le bine. Subţiază piureul de legume cu supa în care au fiert.
La final, potriveşte gustul de sare şi piper.
Taie feliile de pâine în două. Topeşte untul într-o tigaie şi prăjeşte pâinea câte două, trei minute pe fiecare parte.
Serveşte supa cu puţină smântână şi pâine prăjită în unt.
Pofta buna!
Crab cu bacon din: carne de crab, ceapa verde, bacon, sos de rata. Ingrediente: 1 cutie carne de crab 1 fir ceapa verde 60 gr bacon Sos de rata Mod de preparare: Scoateti carnea de crab si puneti intr-un bol si amestecati cu ceapa verde. Taiati bacon in jumatati. Umpleti fiecare felie de bacon […]