mazare, ceapa, unt, smantana, sare, piper, menta. Ingrediente: 1 kg păstăi de mazăre 2 cepe 50 g unt sare piper menta smantana Mod de preparare: Se topeşte untul şi se căleşte ceapa roşie tocată mărunt până când se înmoaie şi devine translucidă. Se adaugă boabele de mazăre, […]
Supa crema de sfecla cu unt
PrinteazaSupa crema de sfecla cu unt din: sfecla rosie, telina, unt, supa, sare, piper, smantana.
Ingrediente:
- o sfeclă roşie
- jumătate de ţelină
- 28 g unt sărat
- două căni de supă de legume
- sare
- piper negru
- smântână
Mod de preparare:
Supa crema de sfecla cu unt: Sfecla se fierbe pe jumătate, se descojeşte şi se rade. Ţelina crudă se dă şi ea pe râzătoare.
topeşte untul, se adaugă făina, se amestecă şi se lasă 20 de minute. Apoi se adaugă supa, sfecla şi ţelina.
Se acoperă cu un capac şi se lasă să fiarbă cel mult 30 de minute.
condimentează cu sare şi piper negru şi se serveşte cu smântână.
Poftă bună!
Supa crema de morcovi cu busuioc
rosii, morcovi, ceapa, usturoi, busuioc, ulei, sare, piper. Ingrediente: 3 conserve roşii întregi 2 morcovi 1 ceapă 3 căţei de usturoi 10-20 frunze de busuioc proaspăt ulei de măsline sare piper Mod de preparare: Se încălzeşte puţin ulei şi se lasă să se pătrundă puţin ceapa tocată; […]
Reteta zilei: Supa crema de cartof dulce
cartof dulce, lapte de cocos, supa de legume, sare, curry, garam masala, piper cayenne, coriandru. Ingrediente: 1 cartofi dulce ½ ceașca lapte de nucă de cocos 1 ceașcă supa de legume ¼ linguriță sare 1 lingurita pudra curry ½ lingurița garam masala ⅛ lingurițe piper cayenne coriandru, pentru servire […]
Vânat la tigaie cu ciuperci și usturoi
Vânat la tigaie cu ciuperci și usturoi – rețetă rapidă și delicioasă pentru cină. Această rețetă de vânat este ideală pentru iubitorii de carne sălbatică care doresc o cină rapidă, dar savuroasă. Aromele bogate ale vânatului se îmbină perfect cu gustul pământos al ciupercilor și usturoiul prăjit, oferindu-ți o masă gourmet, gata în doar câteva […]
Pofta buna!