Brownie cu avocado – Desert Vegan din: avocado, zahar brut, cacao, lapte vegetal, extract de vanilie, praf de copt, sare, nuci sau bucati de ciocolata. Aceasta este o variantă sănătoasă și surprinzător de delicioasă a brownie-ului tradițional, cu avocado în loc de unt sau ouă, este nu numai delicioasă, dar și mai sănătoasă, fiind bogată […]
Supa-crema de spanac cu oua
PrinteazaSupa-crema de spanac cu oua din: spanac, oua, supa, apa, faina, unt, frisca, sos, nucsoara, sare.
Ingrediente:
- 800 g spanac
- 6 ouă
- 11/2l supă
- 11/2 l apă
- 1/2 lingură făină
- 70 g unt
- 120 g frişcă lichidă
- sos Maggi
- nucşoară rasă
- sare
Mod de preparare:
Supa-crema de spanac cu oua: Spanacul bine spălat se fierbe în apă clocotită cu sare timp de 4 minute, după care se strecoară şi se dă prin sită.
Separat se face sos alb din unt şi făină şi se fierbe cu supa 5 minute. Se adaugă spanacul, sare, sos Maggi, nucşoară şi se mai fierbe 3 minute.
Se termină cu frişca lichidă, iar din ouă se prepară ochiuri româneşti care se servesc in supă, cîte un ou de fiecare farfurie.
Pofta buna!
Galbenele: Beneficii pentru Sănătate, Proprietăți Nutriționale și Rețete
Galbenele: Beneficii pentru Sănătate, Proprietăți Nutriționale și Rețete. Galbenelele, cunoscute științific sub numele de Calendula officinalis, sunt una dintre cele mai populare plante în medicina tradițională și grădinărit. Originea lor se regăsește în Europa de Sud, dar astăzi sunt răspândite pe tot globul. Galbenelele au fost utilizate încă din timpuri străvechi pentru proprietățile lor medicinale […]