Supă Cremă de Midii și Cartofi din: midii, cartofi, ceapa, usturoi, supa de legume, smantana, vin alb sec, unt, sare, piper, patrunjel. Descoperă rafinamentul și confortul într-o singură rețetă cu supa cremă de midii și cartofi, un fel de mâncare care îmbină prospețimea midiilor cu textura catifelată a cartofilor. Această supă cremoasă este un tribut […]
Supa crema de spanac cu patrunjel
PrinteazaSupa crema de spanac cu patrunjel din: spanac, cartof, ceapa, telina, ardei gras, pastarnac, sare, ulei, patrunjel.
Ingrediente:
- 350 g spanac
- 1 cartof
- 2 cepe
- 1 telina mica
- 1 ardei rgas
- 1 pastarnac
- sare
- 2 linguri ulei
- patrunjel frunze
Mod de preparare:
Se pun la fiert, în 2 l de apă, ceapa, telina, păstârnacul, ardeiul gras şi, după ce au fiert, se scot legumele întregi şi se potriveşte supa cu sare.
Se curată spanacul şi se pune la fiert când apa clocoteşte, aproximativ 30 de min., apoi se scoate şi se scurge.
Spanacul împreună cu cartoful fiert tăiat cubulete se pun în blender, se subţiază cu zeama de supă şi se adaugă uleiul.
Se serveşte cu crutoane de pâine şi câteva frunze de pătrunjel pentru aromă.
Supa crema de spanac cu patrunjel
Pofta buna!
Supă Cremă de Legume cu Lapte din: cartofi, morcovi, telina, ceapa, usturoi, lapte de soia, bulion de legume, ulei de masline, sare, piper, nucsoara. Redescoperiți plăcerea unei supe calde și reconfortante cu această supă cremă de legume cu lapte de soia. Ideală pentru serile răcoroase, această rețetă combină o varietate de legume cu cremozitatea laptelui […]