Supa crema de sparanghel cu nucsoara

Printeaza

Supa crema de sparanghel cu nucsoara din: sparanghel, zahar, unt, faina, smantana, vin, nucsoara, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g sparanghel
  • 1 lingura cu zahar
  • 2 linguri cu unt
  • 40 g faina
  • 200 ml smantana
  • 150 ml cu vin
  • nucsoara
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune la fiert un litru de apă cu o lingură de zahăr şi un praf de sare.

Când clocoteşte apa, adaugă sparanghelul curăţat şi tăiat în bucăţi de 3-4 cm.

Lasă să fiarbă zece minute, până când se înmoaie, scoate sparanghelul şi zdrobeşte-l bine. Păstrează câteva vârfuri pentru decor.

Separat, căleşte făina în untul topit. Stinge cu zeama în care a fiert sparan­ghelul şi lasă să dea în câteva clocote.

Incorporează pasta de sparanghel, smântână şi vinul.

 

Supa crema de sparanghel cu nucsoara

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.