Supa crema de sparanghel cu ghimbir din: sparanghel, cartof, ghimbir, ceapa, ulei de masline, supa de legume, sare, piper alb. Ingrediente: 1 legatura sparanghel 1 cartof cuburi 1 bucatica ghimbir, maruntit 2 cepe, feliate 2 linguri de ulei de măsline 3 cesti supa de legume 3/4 linguriță sare 1/8 linguriță piper alb bucati de sparanghel, […]
Supa crema de sparanghel verde
PrinteazaSupa crema de sparanghel verde din: sparanghel, unt, usturoi, ceapa, patrunjel, piper, sare, lapte, supa de pui, suc de limeta.
Sparanghelul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitaminele A, C, E și K, precum și vitaminele din complexul B (cum ar fi acidul folic, B6 și riboflavina).
De asemenea, furnizează minerale importante, cum ar fi potasiul, fierul, calciul și magneziul.
Timp de preparare 15 minute, Timp de gatire 35 minute, 3-4 persoane
Supa crema de sparanghel verde
Ingrediente:
- 500gr sparanghel
- 2 linguri unt
- 2 catei usturoi zdrobit
- 2 cepe, tocate
- Patrunjel tocat
- Piper proaspat macinat
- Sare, dupa gust
- 240ml lapte
- 1.5 l supa de pui
- 1 lingurita suc de limeta
Mod de preparare:
Maruntiti sparanghel topiti untul, adaugati usturoi si gatiti 2 minute. Adaugati ceapa si sparanghelul.
Gatiti 15 minute. Incorporati supa si mai gatiti 20 minute. Pasati apoi cu un blender.
Presarati cu sare si piper. Turnati laptele, amestecati usor. Garnisiti cu patrunjel si serviti.
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Supa crema de sparanghel cu ghimbir
Supa crema de sparanghel cu nucsoara
O reteta de Supa crema de sparanghel cu nucsoara din: sparanghel, zahar, unt, faina, smantana, vin, nucsoara, sare si piper. Ingrediente: 500 g sparanghel 1 lingura cu zahar 2 linguri cu unt 40 g faina 200 ml smantana 150 ml cu vin nucsoara sare piper Mod de preparare: Pune la fiert un litru de […]
Pofta buna!