Pui cu Sos de Zbârciogi și Smântână: Zbârciogii sunt ciuperci deosebit de aromate, apreciate pentru textura lor unică și gustul intens. În combinație cu smântâna și puiul fraged, acest preparat oferă o simfonie de arome și texturi care vă vor cuceri papilele gustative. Reteta Pui cu Sos de Zbârciogi și Smântână Ingrediente 4 bucăți piept […]
Supa-crema de telina cu unt
PrinteazaSupa-crema de telina cu unt din: oase de vită, frunze de ţelină, ţelină, unt, făină, frişcă, ou, sare.
Ingrediente:
- 300 g oase de vită
- 2 linguri de frunze de ţelină
- 2 bucăţi ţelină
- 30 g unt
- 30 g făină
- 3 linguri de frişcă
- 1 ou
- sare
Mod de preparare:
Supa-crema de telina cu unt: Oasele de vită se fierb cu frunzele de ţelină, se strecoară, iar zeama se pune la o parte. în ea se va fierbe şi ţelina. Ţelina fiartă se trece prin sită.
Se face un rântaş de culoare deschisă, se stinge cu zeamă, se pune pireul de ţelină şi se fierbe amestecând permanent cu telul.
Pentru a-i da gustul, se amestecă şi cu gălbenuşul frecat cu frişcă. Se serveşte cu crochete prăjite în unt.
Pofta buna!
Pui cu Mango și Ghimbir din: piept de pui, mango, ghimbir, ardei, ceapa, suc de lime, sos de soia, miere, ulei, fulgi de chili, sare, piper, coriandru. Este o combinație perfectă de arome exotice care îți va răsfăța papilele gustative. Această rețetă nu doar că este o delicatesă culinară, dar este și surprinzător de simplu […]