Puneţi vânăta la copt. Când este gata, o ambalaţi într-o pungă de plastic. După câteva minute, o curăţaţi de coajă şi o lăsaţi să se scurgă pe un plan înclinat. O tocaţi folosind lingura de lemn sau o pasaţi.
Curăţaţi ceapa si usturoiul și le tai mărunt. Le căliţi puţin în ulei, apoi presăraţi făina şi amestecaţi repede. Stingeţi cu supa de legume caldă, pe care aţi obţinut-o prin fierberea câtorva rădăcini de morcov şi albitură şi a unei cepe.
Adăugaţi pasta de vinete, frişca, sare şi piper după gust. Lăsaţi supa să mai dea în câteva clocote scurte, iar la sfârşit puneţi pătrunjelul fin tocat. Serviţi supa cu crutoane.
Supa crema de mazare cu smantana si crutoane din: mazare, morcov, ceapa, telina, sare, piper, smantana, crutoane. Ingrediente: 550 g mazăre 1 morcov 1 ceapă 1/2 rădăcină de telină sare piper 3 linguri smântână crutoane Mod de preparare: Fierbi mazărea în apă cu sare până când începe să se înmoaie. Adaugi restul de legume tocate […]
Supa crema de visine din: visine, zahar, smantana, scortisoara, cuisoare, lamaie, sare, nucsoara, menta. Ingrediente: 1 kg vişine fără sâmburi 200 g zahar brun 300 ml apă 300 ml smântână pentru gătit 1 baton scorţişoară 10 cuişoare zeama de la 1/2 de lămâie 1 praf de sare 1 linguriţă nucşoară măcinată frunze de mentă […]
Supa crema de conopida cu verdeata din: conopida, faina, unt, smantana, verdeata, crutoane. Ingrediente: 150 g conopidă 1/2 linguriţă făină 5 g unt 1 lingură smantana verdeaţă crutoane Mod de preparare: Se curăţă conopida, se spală, se desface în bucăţi şi se fierbe în apă pană se înmoaie. Se amestecă cu untul şi făina […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.