Supă cremă de zer

Printeaza

O reteta delicioasa de supa crema de zer din: zer, unt, faina, ceapa, bulion, galbenusuri, marar si branza telemea.

Ingrediente:Supă cremă de zer

  • 2-1/2 l zer
  • 50 g unt
  • 50 g făină
  • 1 legătu­ră ceapă
  • 1 lingură bulion
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 legătură mărar
  • 100 g brânză telemea

 

Mod de preparare:

Presari în unt făina, adaugi ceapa tocată fin şi buli­onul, stins cu zer. Laşi să dea câteva clocote.

Dregi supa cu ouă şi o serveşti cu mărar tocat fin şi tele­mea cuburi. Se poate adauga si un strop de zahar.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.