Supa crema
PrinteazaSupa crema din: morcov, ceapa, patrunjel, telina, gogosar, cartofi, smantana, patrunjel, sare, piper, condimente, unt, crutoane.
Ingrediente:
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 pătrunjel
- 1/2 ţelină
- 1 gogoşar
- 2 cartofi mari
- 200 g smântână
- 1 legătură de pătrunjel
- sare
- piper
- 1 lingură de Secretul Gustului
- 50 g unt
- crutoane din pâine
Mod de preparare:
Cartofii se curăţă şi se fierb, separat cu apăşi sare, apoi zarzavaturile le curăţăm, le tocăm cubuleţe şi le punem la fiert în 3 l de apă cu sare.
După ce au fiert cartofii, îi trecem prin sită, piureul rezultat îl punem peste zarzavaturile fierte, dăm gust de sare, piper şi Secretul Gustului, apoi adăugăm untul, dăm deoparte şi dregem cu smântâna bătută.
Decorămcu pătrunjel tocat fin şi se serveşte cu crutoane din pâine, tăiate mărunt.
Pofta buna!