Supa crema

Printeaza

Supa crema din: morcov, ceapa, patrunjel, telina, gogosar, cartofi, smantana, patrunjel, sare, piper, condimente, unt, crutoane.

 

Ingrediente:

  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 pătrunjel
  • 1/2 ţelină
  • 1 gogoşar
  • 2 cartofi mari
  • 200 g smântână
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 lingură de Secretul Gustului
  • 50 g unt
  • crutoane din pâine

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă şi se fierb, separat cu apăşi sare, apoi zarzavaturile le curăţăm, le tocăm cubuleţe şi le punem la fiert în 3 l de apă cu sare.

După ce au fiert cartofii, îi trecem prin sită, piureul rezultat îl punem peste zarzavaturile fierte, dăm gust de sare, piper şi Secretul Gustului, apoi adăugăm untul, dăm deoparte şi dregem cu smântâna bătută.

Decorămcu pătrunjel tocat fin şi se serveşte cu crutoane din pâine, tăiate mărunt.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.