Supa cu bere

Printeaza

Supa cu bere din: kaizer, carnati, cartofi, naut, morcov, ceapa, praz, apa, bere, ulei, bulion, unt, sare, piper, marar.

Ingrediente:Supa_cu_bere

  • 200 g kaizer
  • 200 g cârnaţi afumaţi
  • 2 cartofi
  • 400 g năut fiert (la conservă)
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 fir de praz
  • 2 l apă
  • 200 ml bere
  • 50 ml ulei
  • 200 ml bulion
  • 1 lingură de unt
  • sare
  • piper
  • mărar

 

Mod de preparare:

Intr-o oală, rumeneşte kaizerul tăiat în cubuleţe. Sotează ceapa, prazul şi morcovul tocate mărunt, până când devin translucide.

Toarnă apa, berea şi adaugă cartofii cubuleţe. După 15 de minute, pune năutul şi lasă 5 minute. Adaugă bulionul, amestecă untul şi ţine la foc potrivit până când dă în clocot.

Potriveşte de sare şi piper, între timp, taie cârnaţii în rondele şi prăjeşte-le. La servire, adaugă-le în supă şi ornează cu mărar.

Supa cu bere

Supa_cu_bere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.