Supa cu bere
PrinteazaSupa cu bere din: kaizer, carnati, cartofi, naut, morcov, ceapa, praz, apa, bere, ulei, bulion, unt, sare, piper, marar.
- 200 g kaizer
- 200 g cârnaţi afumaţi
- 2 cartofi
- 400 g năut fiert (la conservă)
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 fir de praz
- 2 l apă
- 200 ml bere
- 50 ml ulei
- 200 ml bulion
- 1 lingură de unt
- sare
- piper
- mărar
Mod de preparare:
Intr-o oală, rumeneşte kaizerul tăiat în cubuleţe. Sotează ceapa, prazul şi morcovul tocate mărunt, până când devin translucide.
Toarnă apa, berea şi adaugă cartofii cubuleţe. După 15 de minute, pune năutul şi lasă 5 minute. Adaugă bulionul, amestecă untul şi ţine la foc potrivit până când dă în clocot.
Potriveşte de sare şi piper, între timp, taie cârnaţii în rondele şi prăjeşte-le. La servire, adaugă-le în supă şi ornează cu mărar.
Supa cu bere
Pofta buna!