Supa cu carne afumata

Printeaza

Supa cu carne afumata din: carne afumata, morcovi, conopida, telina, mazare, cartofi, sare.

Ingrediente:Supa cu carne afumata

  • 150 g carne afumată
  • 2 morcovi
  • câteva bucheţele de conopidă
  • o felie ţelină
  • 200 g mazăre
  • 2 cartofi
  • verdeaţă, după gust
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Carnea afumată se pune la fiert în apă rece, la foc mare.

Când începe spuma să se formeze, se micşorează focul şi se înlătură spuma. După o oră de fiert, se pun şi legumele. Se lasă 30 de minute la fiert.

Se scoate carnea şi se mărunţeşte, se strecoară zeama, se pune carnea în zeama strecurată, se adaugă legumele tăiate şi se aduce la masă cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.